Rasmus på luffen 2016


Vi framför ett varmt tack till alla som bidragit till att göra sommarens familjeföreställning Rasmus på luffen av Astrid Lindgren så lyckad. Publik från när och fjärran kom, personer från Saltkråkan, som förvaltar Astrid Lindgrens rikhaltiga verk, anhöriga och vitt främmande. Vi har bara hört lovord, en del finns länkade till längre ner texten. Totalt kom ca 1 260 personer och såg uppsättningen som är dramatiserad av Mats Huddén och regisserad av Frida Nyström. 

Sommarvädret har varit tämligen ombytligt, men vi har återigen spelat i alla väder. En av de ruskigaste dagarna då det var ihållande regn kom det i varje fall 47 personer och njöt av uppsättningen.


Ensemblen hittar du här


Pressen skriver varmt om oss. NT skrev i tidningen fredag 17 juni följande. Folkbladet skriver om repetitionsarbetet.På Kultursidan kan du även läsa om Rasmus på luffen. Vid nationaldagsfirandet deltog Tim Brodin och Albin Märsund vilket man kan läsa om i Folkbladet och titta på bilderna. Genrepet sågs även av Länstidningen som skrivit en helsida i papperstidningen om föreställningen.


Premiären sågs av inte mindre än 76 personer. Fullsatt på läktaren. Ni kan läsa mer om premiärenpå  Kultursidan.nu och dess recension. Även Folkbladet var på premiären och skrev väl om föreställningen.


Vi tackar alla som på olika sätt bidragit till årets lyckade föreställning.

 24nt kan man hiitta en fin inspelning om Albin Märsund, som spelar Rasmus.