Mer information

Om du vill veta mer om våra aktuella produktioner så klicka här

 

Sökaren

Aktuell information

Välkommen på årsmöte i Teater Sythercopie!

 

Tisdag 3 mars kl 18.30 i Trivialen på Stadshistoriska muséet i Söderköping.

 

Kallelse och dagordning är utskickat till alla medlemmar, men alla är välkomna!

 

Meddela gärna att du kommer i förväg till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

 

I Norrköpings Tidningar 7/2 2020 pryder tre medlemmar ur Teater Sythercopie framsidan.

 

 

Inne i tidningen finns en helsidesartikel om sommarens pjäs "Ett magiskt äventyr", skrivet av medlemmar ur Teater Sythercopie som vi kommer att framföra på Wallbergs gård två veckor efter midsommar.

 
 
 

Välkommen till Teater Sythercopie!

 

Vi är en ideell amatörteaterförening med medlemmar i alla åldrar som gör roliga och minnesvärda teaterupplevelser för familjer och historieintresserade i Söderköpings härliga miljöer.

Vill du spela teater? Eller hjälpa till med produktionen? Kanske stötta verksamheten med ett bidrag? Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så blir du medlem för 150 kronor per år.

Alla åldrar och erfarenheter är välkomna att påverka Teater Sythercopies projekt. Har du ett pjäsförslag? Älskar du att stå på scen? Vill du hjälpa till att sy kostymer? Människor bakom scenen är lika viktiga och välkomna. Hoppas vi ses snart framför eller bakom ridån. Varmt välkommen!